Dödsannonser

Här kan du se de senast publicerade dödsannonserna. Klicka på en annons för att komma in på minnesrummet för den avlidne, där kan du tända ett ljus, lämna en gåva, anmäla dig till en minnesstund eller se en direktsänd begravning.

För att tända ett ljus: Klicka på annonsen för den avlidne för att komma in på minnesrummet. Under namnet och i menyn till vänster finner du Tänd ett ljus, här kan du lägga in en hälsning och dela bilder.

För att lämna en gåva: Klicka på annonsen för den avlidne för att komma in på minnesrummet. Under namnet och i menyn till vänster finner du Ge en gåva, här kan du lägga en gåva till de personer där vi ombesörjer begravningen.

För att anmäla dig till minnesstund: Klicka på annonsen för den avlidne för att komma in på minnesrummet. Under namnet och i menyn till vänster finner du anmälan, här kan du anmäla dig till minnesstund.

För att se en direktsänd begravning: Klicka på annonsen för den avlidne för att komma in på minnesrummet. Under namnet och i menyn till vänster finner du Direktsändning.